Ubisoft odhalil line-up na E3 konferenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhalil line-up na E3 konferenci

Ubisoft odhalil line-up na E3 konferenci

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 5. 2018 11:32 3
Reklama

Konečně zase jednou novinka, která se netýká spekulací, ale potvrzených informací od samotného vydavatele. Ubisoft již tradičně chystá svoji vlastní konferenci, která letos proběhne 11. června ve 22:00 našeho času. Skrz jejich sociální sítě vypustili do světa nástřel line-upu, který si pro nás připravili.

Hned z kraje byl potvrzen druhý díl multiplayerové akce Tom Clancy's The Division. Zbytek ohlášených her už jsme viděli dříve. Ukáže se mimo jiné třeba Skull & Bones, o kterém už víme, že letos ještě nedorazí. To samé nejspíš platí i v případě Beyond Good & Evil 2. O Starlinku s podtitulem Battle for Atlas jsme od představení na loňské konferenci neslyšeli, takže jsme velmi zvědaví, co to vlastně ve výsledku bude. Připomene se i projekt Transference, což má být předěl mezi hrou a filmem. Podle informací na oficiální stránce má vyjít ještě během léta, takže očekáváme plnohodnotné představení a ne jen další trailer.

Na scéně se objeví i dva již vydané tituly. Prvním z nich je For Honor. Ubisoft to s ním očividně ještě nevzdal, i když se netěší zrovna velkému zájmu hráčů. To na druhou stranu neplatí o Rainbow Six Siege. U obou titulů půjde pravděpodobně o oznámení nového obsahu.

To jsou zatím všechny potvrzené tituly, ale jak můžete vidět v přiloženém videu, Ubisoft si vždycky rád nechává nějaké to překvapení v záloze. Takhle namátkou nás napadá třeba nový Splinter Cell, o kterém se také často spekuluje stejně jako o pokračování hackerské série Watch Dogs. Jsme zvědaví, jestli vzejde něco dalšího ze spolupráce s Nintendem. Spojení Maria s šílenými králíky docela vyšlo, tak proč nepřijít s něčím dalším?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama