Co ukáže Focus Home Interactive na E3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co ukáže Focus Home Interactive na E3?

Co ukáže Focus Home Interactive na E3?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 5. 2018 14:46 12
Reklama

Mimo Ubisoftu přichází na scénu i Focus Home Interactive se svou várkou her, které chystá předvést na letošní výstavě E3. Jak ale jistě dobře víte, tak Focus je především vydavatelství a sdružuje pod sebou různorodé vývojáře. Pestrost jejich line-upu se tedy rozhodně upřít nedá.

Jako největší titul by se asi dalo označit The Surge 2, sci-fi souls-like RPG od studia Deck13. Uvidíme 30 minut záběrů přímo ze hry. S prvním dílem to nevyšlo úplně podle představ vývojářů, tak snad se jim tentokrát už zadaří. Vedle toho na stánku Focusu najdete i nejnovější Farming Simulator. Doufáme, že opět na výstavišti postaví svoji stodolu stejně jako tomu bylo v posledních letech. Prý se můžeme těšit na speciální překvapení spojené s Farming Simulatorem 19, které se odhalí přímo na výstavě.

Předvede se také Insurgency: Sandstorm, sequel velmi úspěšné taktické střílečky. Opět na něm pracují vývojáři ze studia New World Interactive. Na místě bude možné si hru vyzkoušet, zbytek hráčů by se měl dočkat ještě do konce tohoto roku. Mimo to dojde i na Call of Cthulhu od studia Cyanide. Podobně jako u The Surge 2 uvidíme záběry přímo ze hry. Cyanide přiveze i další dvoji hru – Space Hulk Tactics.

GreedFall pak bude RPG od Spiders, kteří v minulosti pracovali třeba na Of Orcs and Men nebo Technomancer. V GreedFallu se zaměřují především na diplomacii, zásadní rozhodnutí a vztahy mezi postavami. Představení proběhlo už více než před rokem a očekává se, že ještě letos hra dorazí na pulty obchodů.

O Asobo Studio jste nejspíš neslyšeli, ale podíleli se na několika opravdu velkých projektech. Mezi nimi najdete třeba Crew 2, Quantum Break nebo ReCore. Na E3 předvedou akční adventuru A Plague Tale: Innocence. Budeme sledovat příběh dvou sirotků, kteří se musí ve francouzském království uchránit před hordami krys.

Focus Home Interactive má letos opravdu široký výběr pro každého hráče, a to jsme ani nezmínili třeba Necromunda: Underhive Wars nebo Fear the Wolves, které se na výstavě také předvedou. Více informací o každé z nich se dozvíme už za necelé dva týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama