Nový Tomb Raider bude tím nejtěžším
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Tomb Raider bude tím nejtěžším

Nový Tomb Raider bude tím nejtěžším

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 5. 2018 10:33 6
Reklama

Rebootovaný Tomb Raider sklidil v roce 2013 u kritiků i hráčů pozitivní reakce, podobně na tom byl i díl s podtitulem Rise of the Tomb Raider, který vyšel o dva roky později. Letos se chystá závěr trilogie, kdy se dočkáme epilogu jménem Shadow of the Tomb Raider. O tom, jak bude obtížným, se nyní rozpovídali samotní tvůrci.

Konkrétně se jednalo o Daniela Chayer-Bissona, který označil nadcházející ukočení příběhu Lary Croft jako vůbec nejtěžší díl ze všech tří. Zmínil, že hráči by se měli více zaměřit na samotné přežívání v prostředí, aby nebyli nuceni se vracet k předchozím checkpointům. Taktéž by se měla zvýšit obtížnost hádanek, což rozhodně kvitujeme. Po tom všem střílení si hráč rád odpočine a bude donucen zapnout logické uvažování.

Očekáváme tedy, že důraz bude více kladen na survival prvky, dá se i předpokládat, že vzroste počet nepřátel a jejich výdrž. Bohužel více sdílní vývojáři zatím nebyli, zcela určitě můžeme očekávat informační nálož během E3. Samotné vydání je naplánováno na 14. září, již tradičně na PS4, Xbox One i PC.

Jaký vy máte názor na obrozenou Laru? Sedí vám styl podobný sérii Uncharted, nebo preferujete původní díly z přelomu tisíciletí? Dejte nám vědět v diskuzi!

Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama