Dorazila Overwatch Legendární edice
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dorazila Overwatch Legendární edice

Dorazila Overwatch Legendární edice

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

22. 5. 2018 17:30
Reklama

Jak jsme vás informovali již dříve, Overwatch slaví své již druhé výročí. A zatímco u prvního výročí jsme se dočkali GOTY edice, tentokrát se tahle úspěšná akce pyšní rovnou edice legendární.

Legendární edice obsahuje celkem 15 skinů. Konkrétně jde o 5 epických a 5 legendárních skinů, včetně Okami Hanzo, Shrike Ana nebo Mystery Man McCre. Vše uzavírá 5 Origin skinů, které původně měly zůstat exkluzivně Origins verzi. Dále Mercy získá křídla z Diabla III a bonusem je i mazlíček Baby Winston pro World of Warcraft.

Legendární edici si lze pořídit již nyní a to dokonce za časově limitovanou speciální cenu. Zpočátku tak nová PS4 edice ponese cenovku 1 199,- Kč. Od 5. června se však vyhoupne na standardní hladinu, která činí 1599,-Kč. V případě Xboxu je situace jiná. Zde je sleva jednak větší a cena tak činí 1 039,-, zato je však zapotřebí mít členství Xbox Live Gold. Bez členství majitelé Xboxu zaplatí 1599,- Kč. PC verze dočasně stojí 39.99 euro, ale bude navýšena na 59.99 euro. Snížena je také standardní edice hry, která nyní nestojí 39.99 euro, ale 19.99 euro. Řekněme si ale bez okolků, že mnoho hráčů od nové edice zajisté čekalo více, než jen původní hru doplněnou o sérii skinů a pár drobností. Na druhou stranu nyní můžeme získat Legendární edici za stejnou cenu, za jakou bychom obvykle měli jen edici standardní.

Mimo to připomeňme, že si Overwatch může už brzy úplně každý vyzkoušet a to od 25. do 29. května na PC, Macu i konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Jakýkoliv postup ve hře bude přenesen do plné verze, pokud si ji zakoupíte. Jak píše samotné video, stačí se připojit k více než 40 miliónům hráčům.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama