Borderlands 3 ani letos na E3 nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands 3 ani letos na E3 nebude

Borderlands 3 ani letos na E3 nebude

David Plecháček

David Plecháček

17. 5. 2018 10:55 1
Reklama

Vlastně od té doby, co bylo jasné, že Battleborn svět nenadchne, všichni na E3 vyhlížíme třetí Borderlands. Teď už to bude třetí ročník, kdy si říkáme, že by Gearbox mohl kápnout božskou. Ne, že by mohl, ale možná už by dokonce měl. Ale nekápne. Sám Randy Pitchford řekl, že Borderlands na akci čekat nemáme. Takže když postapo, tak asi jen Rage.

Borderlands a Rage není úplně přímá konkurence, ostatně minulé díly měly společné víceméně hlavně zasazení, ale jinak se jednalo o odlišné hry, které ke světu přistupovaly po svém. Rage 2 je ale jiná hra než její mladší předchůdce a nikdo stále neví, s čím se Gearbox vytasí u populární pandorské akce, takže je klidně možné, že si budou ve výsledku podobnější.

Prezident a výkonný ředitel společnosti Gearbox Randy Pitchford nicméně řekl, že jeho společnost v Los Angeles představí jiné hry. Jaké, neprozradil. Na druhou stranu loni v září ten samý člověk tvrdil, že 90 procent zaměstnanců v současné době pilně pracuje na pokračování, na které čekáme. Navíc blížící se datum vydání by mohl naznačovat i Wallmart, v jehož seznamu Borderlands 3 nechybí.

Tak třeba na Gamescomu. Ale ten svůj prostor teprve dostane, teď jsme pohledem upření do Kalifornie. Pomalu byste se tam měli začít obracet i vy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama