Milestone prezentuje třetí díl série Ride
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Milestone prezentuje třetí díl série Ride

Milestone prezentuje třetí díl série Ride

David Plecháček

David Plecháček

16. 5. 2018 11:25 5
Reklama

Brand je v marketingu důležitý pojem, jehož důležitost snadno odprezentujeme i mezi herními vývojáři. EA je pro hráče nenasytný korporát, Blizzard značka kvality, Ubisoft neumí naplnit své hry novým obsahem, Telltale z úspěšného konceptu udělalo továrnu na stejné hry a Milestone je hráčům pro smích. To je prosím pěkně brand, tedy to, jak hráči vnímají určité společnosti. A teď si ukážeme, jak je obtížné se ho zbavit.

Studio Milestone totiž oznámilo třetí Ride. Jenže je to hra od Milestone, tudíž logicky člověka napadne, že za vaše peníze nestojí. Jenže zrovna série Ride je jakousi výkladní skříní zmíněných Italů, jestli se jim pravidelně něco relativně daří, jsou to silniční motorky. Ano, jak první díl, tak pokračování, mělo své chyby, ale rozhodně se nejedná o tak bídné hry, jakými jsou mnohdy ostatní produkty z Milána.

O novince toho příliš nevíme. Víme, že stejně jako ostatní produkty od Milestone bude Ride 3 poháněné taktéž Unreal Enginem čtvrté generace a nově bude obsahovat zývody v noci. Na záběrech vypadá novinka velice slušně, takže už už můžeme vyhlížet 8. listopad, abychom zjistili, jestli se vývojáři někam posunuli.

Když už mluvíme o motocyklech, Milestone chystají i okruhové MotoGP 18. To vychází podstatně dříve, už 7. června. Ani MotoGP není tak tragické, ale protože se jedná o každoroční sérii, působí minimálně trochu vyčpěle. I k této sérii ale vývojáři chystají nějaké novinky, takže okruhy budou nyní lepší, zábavnější a hezčí. Fyzika bude reálnější, závodníci chytřejší a kolizní systém bude zase o něco více uvěřitelnější a ne tak komický. Níže se můžete podívat na MotoGP 18 v chodu, třeba to pro vás bude lepší volba, než zmíněná plánovaná novinka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama