Rage 2 dostává plnohodnotný trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rage 2 dostává plnohodnotný trailer

Rage 2 dostává plnohodnotný trailer

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 5. 2018 14:45 13
Reklama

Po úniku informací z kanadského Walmartu, který proběhl minulý týden, se nám potvrdila první z předběžně odhalených her. Bethesda nás lákala celou řadou obrázků s příměsí sytě růžové barvy, a nakonec z toho opravdu vypadlo pokračování akce Rage, na kterém pracuje studio Avalanche ve spolupráci s id Software. V pondělí následoval krátký teaser a dnes už se můžete podívat na plnohodnotný trailer. Mimo to bylo také odhaleno několik základních informací týkajících se hry.  

Ve videu se ukázali záběry přímo ze hry a rozhodně stojí za to říct, že to vypadá na pořádně šílenou akci. Sice jsme od všeho viděli jen pár vteřin, ale je docela očividné, že budete podstatnou část hry trávit za volantem. Tomu napovídá i fakt, že se se budeme pohybovat v otevřeném světě. Na zdejší pustině bez práva a pořádku bude působit celá řada frakcí snažící se získat kontrolu nad všemi, kterým se do roku 2185, ve kterém se celý příběh odehrává, podařilo přežít.  

Zahrajeme si za posledního z rangerů jménem Walker, který si dává za cíl zase jednou nastolit pořádek. Jeho nepřítel The Authority mu ale rozhodně nedá nic zadarmo. S ním se mimo jiné budete moci vypořádat i silami nazvanými Nanotrite. Krom jejich názvu jsme se bohužel zatím nic nedozvěděli.  

Veškeré zbraně by měly být upravitelné, stejně jako vozový park. Mimo klasických bugin zasedneme i za volant monster trucku a gyrokoptéry. Je ale docela možné, že ve finále toho bude ještě víc.  

Na E3 konferenci Bethesdy, která proběhne 11. června ve 3:30, bude hrát Rage 2 důležitou roli a uvidíme další nálož záběrů přímo ze hry. Jedinou obavu mám z toho, aby Bethesdě na samotnou konferenci vůbec zbylo nějaké překvapení.  

Rage 2 by každopádně mělo dorazit během příštího roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama