UPDATE: Overwatch oslaví 2. výročí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Overwatch oslaví 2. výročí

UPDATE: Overwatch oslaví 2. výročí

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 5. 2018 16:58
Reklama

Overwatch oslaví své druhé výročí již příští týden. A jako obvykle, i tentokrát se před oficiálním oznámení jakékoliv události objevil leak. Ten pochází z Brazilského Twitteru hry Overwatch, který dočasně publikoval příspěvek ukazující dvacetisekundový trailer. Video již sice bylo smazáno, ale kopie příspěvku se stihla zaznamenat a nyní je vystavena na serveru Reddit.

UPDATE

Nedlouho po zveřejněném leaku jsme se dočkali oficiálního potvrzení eventu v rámci druhého výročí Overwatch. A nejen to. Nyní již víme, že se událost odehraje mezi 22. květnem a 12. červnem a to na všech platformách. Blizzard přislíbil přes 50 kosmetických předmětů, včetně osmi legendárních a tří epických skinů. Kromě toho se utkáme v nové deathmatch mapě s názvem Petra.

Stejně jako minulý rok, i tentokrát se dočkáme čtyř dnů hraní zdarma a to od 25. do 29. května na všech platformách. A zatímco v rámci prvního výročí vyšla nová verze hry GOTY, letos se objeví verze Legendární, která obsahuje 15 skinů, kde najdeme epické, legendární i Origin skiny (ty byly původně exkluzivně pro verzi Origins).

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Video mluví právě o druhém výročí, kterou má zřejmě doprovodit zvláštní event, jež započne již příští úterý, 22. května. Na videu můžeme spatřit tancující hrdiny Roadhoga a Junkrata, kterým se v průběhu vlnitých pohybů mění skiny. A například zelený pirátský skin pro Junkrata je zcela novým kouskem. Dá se však předpokládat, že se nakonec dočkáme i celé řady dalších skinů. Na video se ostatně můžete podívat níže.

Připomeňme, že v rámci prvního výročí jsme se dočkali nové GOTY edice hry, která kromě základní hry obsahovala řadu bonusů, za což však hráči zároveň zaplatí vyšší částku. Dočkali jsme se však také eventu, jež přinesl nové loot boxy s více jak sto novými předměty. Tehdy ostatně nechyběly ani 4 dny hraní zdarma na všech platformách.

Je tomu jen několik dní, co jsme vás také informovali o možnosti zakoupit si za 15 euro růžový skin pro Mercy, při čemž všechen výdělek půjde na boj proti rakovině prsu. Blizzard na svou prvotřídní akci tedy stále nezanevřel, ačkoliv vyšla již v květnu 2016. Pokud jste o hře dosud příliš neslyšeli, můžete si přečíst naší recenzi. Případně si titul můžete rovnou zakoupit na Xzone.

New event from r/Overwatch

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama