Autoři The Order končí s podporou Deformers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři The Order končí s podporou Deformers

Autoři The Order končí s podporou Deformers

David Plecháček

David Plecháček

14. 5. 2018 11:43
Reklama

Jak se zdá, to, že uděláte velkou hru, ještě neznamená, že s dalším, výrazně menším projektem prorazíte. Ready at Dawn je v tomto ohledu naprosto ikonický příklad, všichni si jej totiž pamatujeme pro The Order 1886, ale pořádně si nikdo nevzpomene, že před tokem vydali cosi jménem Deformers.

Arénová mlátička ne nepodobná Super Smash Bros. Dokonale zapadla. Co na tom, že si vývojáři mysleli, bůhvíjaký nemají skvělý nápad, když Deformers okoření o dosud neviděné prvky deformací. Želatinové potvory si ale nedokázaly ani získat, ani udržet svou pozornost, a tak se ocitly bez hráčů. Lidé z Ready at Dawn se tak rozhodli, že namísto klinické smrti Deformers uzavřou.

„Je to bolestivé, ale museli jsme udělat obtížné, leč nutné, rozhodnutí. Od určité chvíle není Deformers finančně udržitelný projekt, a to ani v Evropě, ani dál na západě.“ Všechno zlé je ale pro něco dobré, a tak autoři fanoušky ujišťují, že tento krok umožní, aby se ostatním projektům dostalo adekvátní péče a prostředků a ony tak vycházely v co nejlepší možné podobě.

Ready at Dawn už po The Order prohlásili, že se budou zaměřovat na menší projekt, Deformers byl jeden z nich. Ačkoliv končí neslavně, ostatní na tom tak bledě nejsou, minimálně co se týká jejich přijetí. Minimálně je to případ VR hry Lone Echo, která se dočkala nadšených recenzí. Na Metacritic má celých 89 procent, a i když jsou hráči kritičtější, stejně se drží na 7,5 bodech. Z Lone Echo poté vychází multiplayerová kompetitivní Echo Arena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama