Další postavou v The Walking Dead je Grant
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další postavou v The Walking Dead je Grant

Další postavou v The Walking Dead je Grant

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2018 10:45
Reklama

Ačkoliv se nabízí, že by nadcházející kooperativní akce od studia Overkill mohla sázet na bezejmenné hrdiny a mohla by udělat z The Walking Dead takové druhé State of Decay, opak je pravdou. Ze všech videí je evidentní důraz na hlavní čtveřici, přičemž vývojáři nám pomalu jednoho za druhým po vlastní ose představují.

Maya jasně demonstrovala, že nemocnice není pro začátek apokalypsy tím nejvhodnějším místem. Aidan oproti tomu pochopil, že i když skloubit život s přáteli a rodinou není v normálním životě jednoduché, bez nich je to ještě těžší. Vzpomínky tak musí hodit za hlavu a věnovat se rozvrácené společnosti živých mrtvých.

Třetí postavou je Grant. Sympatický stařík má samozřejmě také na co vzpomínat, například na svou vnučku. Připomeneme mu jí jedna nalezená fotografie v nabouraném vozidle na dálnici. Grant si do něj rád sedne a schová se před deštěm, odpočine si, napije se zlatavé whiskey a popovídá si se zombie sedícím na sedla řidiče. Někdo by se zhrozil, ale ve světě The Walking Dead je to spíše romantická, nebo spíše nostalgická idylka.

Zdá se, že je to právě vnučka, která bude Granta pohánět kupředu. Jak moc se ale studiu udrží budovat napětí a tah na bránu v open-world hře, to prozatím nevíme. Přímo ze hry jsme zatím nic neviděli, ale z toho mála se na nové The Walking Dead těšíme jako malí. Těšíte se i vy? Overkill's The Walking Dead vyjde ještě letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama