Vychází DLC Warmind pro Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází DLC Warmind pro Destiny 2

Vychází DLC Warmind pro Destiny 2

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

8. 5. 2018 09:30
Reklama

Dnes na herní scénu dorazilo v pořadí již druhé rozšíření pro sci-fi akci Destiny 2. DLC s názvem Warmind přináší hned celou řadu zajímavých novinek. S vydáním jsme se dočkali také launch traileru a většinu inovací tak můžeme vidět v akci teď hned.

Podívejme se ale na jaké konkrétní novinky se vlastně můžeme těšit. Především nás čeká úplně nová kampaň, ve kterém hlavní úlohu sehrává strážkyně Ana Bray. Ta se snaží poznat vlastní minulost a proto zamíří na samotný Mars, který je zcela pokrytý ledem. Narazíme i na starého dobrého Rasputina či mocnou armádu Hive. Nepřijdeme ani o nový raid Spire of Star či herní mód Escalation Protocol. V něm aktivujeme pilíř, jež funguje jako maják. Ten postupně přiláká sedm vln nepřátel armády Hive. Každou z vln musíme do konce časového limitu zničit a to včetně bosse dané vlny. Na závěr nás však čeká hlavní boss, který nám dá pořádně zabrat. Připraveno je několik závěrečných bossů a ti tak budou rotovat, zpravidla jednou za týden. K aktivitě se tak má cenu vracet.

Samozřejmostí jsou nové zbraně, brnění a vybavení. Některé prvky lze spatřit na zmíněném traileru. Nouze nebude ani o nové striky a lokality. DLC nám umožní také přístup do multiplayerových arén v rámci soukromých zápasů. Je toho zkrátka dost a tak důležitou otázkou zůstává, zda tohle rozšíření tentokrát stojí za naše peníze.

Titul Destiny 2 vyšel v září minulého roku na konzole PlayStation 4 a Xbox One, zatímco PC hráči si museli počkat o více než měsíc déle. Následovalo rozšíření Curse of Osiris, které však rozhodně nenadchlo každého a o to více musí vývojáři zabodovat nyní. Warmind dorazil na všechny tři platformy zároveň. Pokud nevlastníte Digitální Deluxe edici ani Season Pass, můžete si Warmind pořídit samostatně za 19,99 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama