Další obrázky z Red Dead Redemption 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další obrázky z Red Dead Redemption 2

Další obrázky z Red Dead Redemption 2

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 5. 2018 08:03
Reklama

Zatímco od oznámení Red Dead Redemption 2 na podzim 2016 panovalo kolem chystané hry spíše ticho, jen jednou přerušené novým trailerem, nyní, v týdnu po vydání nového videa je Rockstar konečně o něco sdílnější a natěšené publikum zásobuje i novými obrázky.

Ty si můžete prohlédnout níže v galerii, pocházejí ze sociálních sítí hry a na některých se pěkně v detailu můžete podívat i na mladého Johna Marstona, protagonistu prvního Red Dead Redemption. Zajímavé jsou ale i střípky informací, které vyplynuly z rozhovoru, jež poskytl šéf studia Rockstar North Rob Nelson serveru IGN.

Nelson například zmínil, že si tým v průběhu vývoje pohrával s myšlenkou procedurálně generovaných vedlejších úkolů. Po implementaci ale zjistili, že tento systém nedosahuje úrovně propojení a sofistikovanosti, jakou vývojáři od hry očekávají. Nelson uvádí, že Rockstar své světy vyrábí ručně a jakýkoli procedurálně generovaný obsah by v nich působil nekonzistentně.

Přestože toho ve hře budeme moci dělat skutečně hodně, za některé hranice nás přeci jen nepustí. Pokud jste doufali, že v roli Arthura budete například moci způsobit rozsáhlé požáry prérie, budeme vás muset zklamat. Nelson to vysvětluje tím, že požáry by příliš změnily ráz mapy a dojem, který v hráči budí. Je také pravděpodobné, že ani hlavní hrdina nebude svým chováním moci zcela vybočit z určitých mantinelů z důvodu zachování konzistence vypravování.

Red Dead Redemption 2 vychází 26. října letošního roku na PS4 a Xbox One. Verze pro PC prozatím stále nebyla oznámena. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama