Připomeňte si State of Decay launch trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Připomeňte si State of Decay launch trailerem

Připomeňte si State of Decay launch trailerem

David Plecháček

David Plecháček

2. 5. 2018 10:41 1
Reklama

State of Decay 2 má na Xboxu výsostnou pozici. Z exkluzivit nemá široko daleko žádnou konkurenci, a tak může směle bavit své hráče dlouhé letní měsíce, než vyjde Crackdown 3. Novinka od Undead Labs sice vychází až 22. května, ale vše už je pečlivě nachystané a Microsoft tak může rozjet marketingovou kampaň.

Survival kooperativní záležitost se zatím chlubí tím nejjednodušším, čím může – launch trailerem. Z necelých tří minut sálá tíživá atmosféra nákazou zamořeného světa, ale také odhodlání jednotlivců přežít. Někdo říká, že klíčem k úspěchu je bezpečný úkryt, jiný zase vyznává pouze tvrdou práci, pro někoho je stěžejní zacházení se zbraněmi. Všichni se ale shodují, že rozhodující je být dobrý v něčem, mít co nabídnout a je vlastně jedno, co to bude.

Každý má nějaké silné a slabé stránky a každý je ve State of Decay využije. Jedinou otázkou tak zůstává, jak přežijete právě vy. Hra se bude prodávat za cenu 30 dolarů, přičemž předplatitelé služby Xbox Game Pass ji budou mít od prvního dne ve nabídce bez dalších poplatků.

Zní to idylicky, jedinou pihou na kráse může být to, že už jsme to někde viděli. To je ve zkratce názor světových médií, která dostala možnost vyzkoušet si State of Decay 2 v předstihu. Všechny se více méně shodují, hra může a pravděpodobně bude zábavná, o to spíš ve více lidech, jen se druhý díl nápadně podobá původní hře z roku 2013. Respektive až moc. Jestli je to problém, který bude tížit i vás, musíte říct vy. Pokud ne, hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama