Unikly první informace o PES 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly první informace o PES 2019

Unikly první informace o PES 2019

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

30. 4. 2018 16:40 7
Reklama

Někdo se v PlayStation Storu uklikl a vypustil informace o novém Pro Evolution Soccer 2019 příliš brzo. První střípky měly pochopitelně dorazit až na blížící se E3.

Podle fóra na Evoweb se v PlayStation Storu v Hong Kongu objevila možnost před objednávky nového "Pro Eva" 2019. Ještě, než dotyční stihli chybu napravit, hráči vše potřebné odfotili a novinky jsou na světě.

Nedávno jsme informovali, že PES přišlo o licenci na populární Ligu Mistrů, která trvala 10 let a je dost nepravděpodobné, že by převýšili nabídku od konkurenčních EA. No a vzhledem ke ztrátě jednoho z hlavních taháků museli v Konami vyrukovat s něčím novým. Podle uniklých informací to bude právě velké rozšíření licencí, což napovídá, že bychom se mohli dočkat více kompletně licencovaných lig. Anglická to s největší pravděpodobností nebude, ale ostatní by klidně mohly. Nebylo by to rozhodně poprvé, co by se o licence dělili i s EA.

Kromě toho se chystá také kompletně předělaný online režim MyClub nebo nové kličky a pohyby, které mají celý fotbalový zážitek posunout ještě na jiný level. Uniklé obrázky rovněž napovídají, že by hra mohla plně těžit výhod HDR.

A pokud jsou předem uniklé informace pravdivé, měla by se hra na herních pultech začít prodávat od 30. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama