Nový trailer na RDR už tuto středu večer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer na RDR už tuto středu večer

Nový trailer na RDR už tuto středu večer

David Plecháček

David Plecháček

30. 4. 2018 16:50 5
Reklama

Dnes se toho příliš neděje, a tak vám drobnou pozvánkou zkusíme vrátit dobrou náladu. Protože víme, že se spousta z vás těší na Red Dead Redemption. Tak jako my. Naneštěstí je Rockstar na informace poměrně skoupý a člověk aby po něčem kloudném pátral až do zemdlení. Nebo aby počkal do středy.

Ve středu odpoledne se totiž dozvíme víc. Nejde ani tak o informace a o prozrazení některých pikantností, například jak na tom bude RDR Online oproti klasické hře, nebo, ještě lépe, zda hra vyjde i na PC, ale spíše prostě o fakt, že Red Dead po dlouhé době uvidíme v akci. Rockstar totiž na Twitteru slibuje nové video. Oficiální informace jsou opět je útržkovité, každopádně až přijdete v pět z práce a usednete ke svým chytrým zařízením, novinka o Red Dead Redemption na vás bude na Hrej.cz čekat.

Jsme zvědaví, kolik toho Rockstar z chystaného pokračování původní hry z roku 2010 odhalí. Přeci jen máme před sebou E3 a divili bychom se, kdyby tam jeden z nejúspěšnějších herních gigantů nebyl. Respektive kdyby se neukázal na některé z tiskových konferencí. Jak už to tak u podobných her bývá, je otázka, na které.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama