PUBG mapa Miramar poprvé i na Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG mapa Miramar poprvé i na Xboxu

PUBG mapa Miramar poprvé i na Xboxu

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

24. 4. 2018 08:00 2
Reklama

Pouštní mapa ve hře PlayerUnknown's Battleground Miramar se už tento týden podívá poprvé i na Xbox One. Na PC je mapa k dispozici od prosince minulého roku. Každopádně zatím bude Miramar na Xboxu dostupný pouze dočasně a to v rámci Test Serveru.

Pakliže si chcete Miramar vyzkoušet, vše, co pro to musíte udělat je vyhledat a stáhnout "PUBG Test Server" z Xbox obchodu, kde je k verze k dispozici od dnešního rána. Má to ale háček. Nová mapa bude dostupná hned v několika intervalech a nutno říct, že pro Evropany v dost nepěkných intervalech a jestli po procházce pouští dychtíte, musíte si přivstat nebo spíše nespat. První fáze testování začíná v noci (02:00) ze středy na čtvrtek a to na pouhých 6 hodin. Stejný koloběh se pak bude opakovat i v pátek a sobotu.

Vývojáři však sami upozorňují, že Miramar na Xbox One je stále v rané fázi vývoje a hráči se můžou setkat hned s několika bugy a nefunkčnostmi. Stejně tak můžou servery kdykoliv kvůli údržbě vypnout. No, ne že byste na tohle nebyli u PUBG na Xboxu zvyklí. „Počas testování ale i potom budeme hráčům a jejich připomínkám naslouchat,“ slibují vývojáři.

Na PC je momentálně spíše na obtíž a příliš velké popularitě se netěší. Tohle ale nemusíte platit na Xboxu, kde je hra v něco jako hibernaci a původní hype je ta tam. Třeba právě Miramar bude onen krok k probuzení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama