První gameplay ukázka z Lego Úžasňáků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První gameplay ukázka z Lego Úžasňáků

První gameplay ukázka z Lego Úžasňáků

David Plecháček

David Plecháček

18. 4. 2018 15:27 2
Reklama

O zasazení další Lego hry už není nějaký ten pátek pochyb. Víme, i na základě prvního traileru, že se podíváme do světa Úžasňáků. Těm totiž letos vychází po dlouhých letech druhý díl a autoři z Warner Bros chtějí udělat radost i náruživým hráčům. Lego The Incredibles nabídne jak první, tak i zmiňovaný druhý díl. A my se na ně můžeme konečně podívat.

K dispozici je totiž nová ukázka přímo ze hry. Pokud jste viděli film s netradiční rodinou Parrových, víte, že každý její člen má netradiční schopnosti. Co se týče akce, nejvíce zodpovědnosti připadalo na pana Úžasňáka, ale ani jeho Elastička se nenechala zahanbit. Jenže i dítka dostala do vínku několik užitečných schopností, a tak budou všichni platnými členy týmu.

Zároveň v předstihu uvidíme i příběh druhého dílu. Film totiž do českých kin přichází až v srpnu, zatímco Lego kolekce, která filmy kopíruje, dorazí už 13. července. Za Boba, Hellen, Viollet, Dashe či možná i Jack-Jacka a kamaráda Mražouna a další si můžete zahrát jak na tradičních platformách PC, PS4 a Xbox One, tak i na přenosném Switchi. Teď už se ale podívejte na přiložené video. Pokud se vám hra zalíbí, můžete si jí pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama