Do GTA V míří Loupež po italsku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do GTA V míří Loupež po italsku

Do GTA V míří Loupež po italsku

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

18. 4. 2018 08:55 6
Reklama

Netrvalo dlouho a Rockstar přichází s dalším obsahem pro neusínající online režim v GTA V. K mání je zbrusu nový mód, auta nebo hned několik závodů. Vše je samozřejmě doplněno zdvojnásobenými odměnami v podobě místní Los grandthefautovské měny.

Největší novinkou rozhodně bude nový mód pro čtyři hráče zvaný Vespucci Job, což je taková GTA adaptace honičky z Loupeže po italsku. Dva týmy se proti sobě spustí napříč ulicemi kolem pláže - jeden tým bude v roli "zlodějů" prchat v autech alá Mini Cooper z výše zmiňovaného filmu, zatímco tým druhý se je bude v policejních autech snažit polapit a zabránit jim v dosážení checkpointu v požadovaném čase. Hraním nového módu si až do 23. dubna přijdete na dvojnásobné odměny.

Ani v tomto rozšíření a dávce nového obsahu nebudou chybět nová auta. Třeba super vytuněný americký hatchback Vapid Flash GT, který bude k dostání v obchodě Legendary motorsport, Issic Clasic (Mini Cooper) z Vespucci Job nebo po zuby ozbrojený vrtulník přizpůsobený přistávání na vodě.


Seznam slev:

Autmobily

  • Karin 190z -- 25% off
  • Vapid Hustler -- 25% off
  • Albany Hermes -- 25% off
  • Phantom Wedge -- 35% off

Zbraně

  • Všechny zbraně na blízku -- 25% off
  • Vesty -- 25% off
  • Trhaviny (Explosives and Throwables) -- 25% off

Jak je vidno, Rockstar s přidáváním obsahu určitě jen tak skoncovat neplánuje a pokud jste ještě online svět slavného GTA V neokusili, nebojte se naskočit. Hra GTA V je kromě konzolí starší generace dostupná i na PC, PS4 a Xboxu One, zakoupit si jí můžete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama