The Walking Dead zná další novou postavu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Walking Dead zná další novou postavu

The Walking Dead zná další novou postavu

David Plecháček

David Plecháček

11. 4. 2018 10:56
Reklama

Letos na podzim nás čeká vyjma tradičních trháků několik her, které mohou poutat speciální pozornost. Například Red Dead Redemption 2, nebo třeba The Walking Dead od společnosti Overkill. Živí mrtví jsou takovým nenápadným černým koněm, který může možná i celé letošní dostihy vyhrát.

O novince toho zas tak moc nevíme, ale vývojáři pomalu začínají utahovat šrouby a začínají podněcovat zvědavost samotných hráčů alespoň cinematickým ukázkami. Nové video představuje jednu z hlavních postav, Mayu. Ta pracovala pro přežívání zombie apokalypsy na tom nejméně výhodném místě, v nemocnici. Evidentně byla u samotného zrodu zkázy lidstva, ale evidentně se jí daří, i díky náročným rozhodnutím, přežít.

Ukázka představující Mayu není první, která se zaměřuje na hlavní postavy. Další postavou ze čtyř je Aiden, jehož příběh jsme mohli vidět poprvé před několika měsíci. Jak ho osud uvrhlo do nehostinného světa si můžete připomenout v následujícím videu.

Overkill Software je součást známějšího studia Starbreeze, jenž stojí za sérií Payday. I Walking Dead bude sázet na kooperaci, přičemž samotné herní mechanismy budou autoři představovat prostřednictvím vývojářských deníčků. První z nich vyšel před dvěma týdny a jeho obsah si můžete připomenout v naší novince. Pravdou ale je, že jsme stále neviděli příliš záběrů ze hry. I to se snad v dohledné budoucnosti změní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama