Starý Red Dead vypadá ve 4K na XO úchvatně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Starý Red Dead vypadá ve 4K na XO úchvatně

Starý Red Dead vypadá ve 4K na XO úchvatně

David Plecháček

David Plecháček

11. 4. 2018 09:13 4
Reklama

Red Dead Redemption nebyl součástí zpětné kompatibility od začátku, ve skutečnosti se hráči poměrně načekali, ale příchod nijak upravené verze nakonec ocenil snad každý majitel Xboxu One. S vydáním Xboxu One X ale už nemůžete tyto hry dělit na „zpětně kompatibilní“ a „nekompatibilní“, protože existuje i stále čerstvý seznam „kompatibilní s vylepšením“. Právě tam se Red Dead nově zařadil. A výrazně prokoukl.

Jak asi tušíte, hlavní novinkou je vyšší rozlišení při udržení stabilního framerate. Pokud tak vlastníte Xbox One X, máte doma pravděpodobně i 4K televize, a tak oceníte nativní 4K rozlišení. Internet se shoduje na tom, že s novou podporou vypadá původní Redemption úchvatně. Rozdíl je patrný na první pohled, a abyste jej ocenili i vy, můžete se podívat na video, které obě verze bezprostředně porovnává.

Red Dead Redemption pochopitelně není první hrou ze zpětné kompatibility, která Xbox One X patch nabízí. Média i veřejnost chválí úpravy i u druhého Zaklínače, Forzy Horizon nebo především Crackdown, Red Dead ale údajně vyčnívá. Některá média dokonce zachází tak daleko, že se sama sebe ptají, proč Rockstar podobnou úpravu nezpeněžil, tak jako u nedávno remasteru LA Noire.

Nová vylepšená verze je tak ideálním vstupním bodem do světa, do nějž se podíváme s pokračováním na konci letošního roku. A jak už víte, do té doby jej projdeme i my v rámci Dohrajte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama