Vampyr odhaluje své HW požadavky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr odhaluje své HW požadavky

Vampyr odhaluje své HW požadavky

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

10. 4. 2018 16:20 10
Reklama

O hře Vampyr bylo napsáno a zveřejněno již mnohé. Akční RPG láká hráče na  příběh doktora Johanatana Reida za období španělské chřipky v Londýně na počátku 20. století. Reid se v ponuré, mlhavé atmosféře plné zmaru probere na hromadě mrtvých těl. A aby té smůly nebylo málo, zjistí, že se z něj stal upír.

Na Steamu byly zveřejněny hardwarové požadavky hry. Přesvědčte se sami, jestli vaše sestava bude dostačující pro plynulý běh tohoto nadějně vypadajícího RPG: 

Minimální požadavky

OS: Windows 7/8/10 (64bitové)
CPU: Intel Core i3-2130 (3.4 GHz)/AMD FX-4100 (3.6 GHz)
RAM: 8 GB
Grafika: 2 GB, GeForce GTX 660/Radeon R7 370

Doporučené požadavky

OS: Windows 7/8/10 (64bitové)
CPU: Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz)
RAM: 16 GB
Grafika: 4 GB, GeForce GTX 970/Radeon R9 390

Hra by se dle slov vývojářů měla kromě příběhu chlubit dobře vykreslenými NPC, u kterých se hráč bude muset pečlivě rozhodnout, jestli je nechá žít, nebo využije jako vydatnou půlnoční svačinku. Mnoho takových voleb totiž do jisté míry může ovlivnit další průběh hry. Každé NPC by mělo mít svou vlastní osobnost, postavení a možnou roli ve vašem dobrodružství. I zdánlivě osamělá oběť, kterou si vyhlédnete v zapadlé uličce, totiž může mít například rodinu. Rodinu, kterou znáte. Nebo poznáte v budoucnu. 

Jak se potvrdilo v minulosti, vývojáři studia Dontnod své herní postavy dokáží vykreslit víc než dobře. Koneckonců, mají na svém kontě vynikající adventurní sérii Life is Strange nebo neméně zajímavou hru Remember me. Příběhová stránka by tedy měla být jedním z hlavních lákadel.

Vampyr vyjde 5. června ve verzích pro PC, Xbox One a PS4. Hru můžete již nyní v předobjednávce zakoupit na e-shopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama