Sam Fisher se zřejmě podívá do Bolívie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sam Fisher se zřejmě podívá do Bolívie

Sam Fisher se zřejmě podívá do Bolívie

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

7. 4. 2018 17:45 10
Reklama

Na Sama Fishera, hlavního hrdinu série Tom Clancy's Splinter Cell, si jistě většina z vás pamatuje. Od roku 2013, kdy vyšel poslední díl s podtitulem Blacklist, uběhlo již mnoho času a mnozí doufají, že se agent se zelenými brýlemi zase vrátí na herní obrazovky. Zdá se, že Ubisoft fanoušky vyslyšel, ačkoliv tak trochu napůl. Splinter Cell se vrací, ale jen na návštěvu do taktické open world střílečky Ghost Recon Wildlands.

Na právě probíhající Bostonské akci PAX East Ubisoft prezentoval kratičký teaser, ve kterém se dozvídáme jakémsi "úniku" z Langley. "Procvičte si svou španělštinu, jste odveleni do Bolívie," zazní z druhého konce drátu do mobilní operační základny Paladin. Po chvíli se objeví známá silueta s třemi zelenými světly na taktickém vizoru. Je tedy velmi pravděpodobné, že se ve Wildlands objeví přímo Sam Fisher.

Ani to ale zatím není jisté. Teaser samotný skutečně neprozradil mnoho. Přidá se ke Ghostům Sam, nebo někdo jiný ze světa Splinter Cell? Dostaneme do výbavy typické zbraně a vychytávky? Možností je spousta, doufejme tedy, že vývojáři nebudou šetřit nápady. Více bychom se měli dozvědět v pondělí 9. dubna, den před vydáním updatu Special Operations 1.

Update mimo prozatím ne zcela upřesněného crossoveru přinese nové možnosti customizace pro týmy a nový herní režim Sabotage, ve kterém se na pěti mapách budete snažit uchránit zadané cíle před vašimi protivníky. Dále přibude nová třída pro PVP, pro PVE pak nové výzvy a mise. Special Operations 1 je jedním ze čtyř plánovaných updatů v druhém roce od spuštění hry. Může se tedy stát, že v některém z těch dalších nám Ubisoft přichystá další návštěvu z jiných herních sérií. Uvítali byste víc takových crossoverů, nebo raději další pokračování některé hry ze světa Toma Clancyho? Dejte nám vědět do diskuze. Ghost Recon Wildlands si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama