IO našlo vydavatele, Hitmana mají Warneři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka IO našlo vydavatele, Hitmana mají Warneři

IO našlo vydavatele, Hitmana mají Warneři

David Plecháček

David Plecháček

4. 4. 2018 14:50
Reklama

Rozchod dánských vývojářů IO Interactive a vydavatelství Square Enix přišel loni jako blesk z čistého nebe. Ačkoliv i Hitman patřil pod Square, nakonec práva obdrželi jeho autoři z Kodaně. Od té doby se zdálo, že jsou se svou nezávislou rolí spokojení, jenže místo toho intenzivně hledali nového klíčového partnera. Hledání dospělo do konce a bylo úspěšné.

IO totiž uzavřeli dohodu s vydavateli z Warner Bros. To je zcela jistě vítězství pro obě strany. Warneři tím dostávají talentované studio s mnohaletými zkušenostmi a především s populární sérií Hitman, IO se pro změnu mohou opřít o velkého vydavatele při svých dalších dlouhodobějších plánech. „Jsme nadšení, že budeme s Warner Bros. spolupracovat na Hitmanovi. Toto partnerství pro nás znamená, že se v IOI můžeme soustředit na to, v čem jsme dobří, na tvorbu her,“ říká Hakan Abrak, výkoný ředitel IO.

Obchodní dohoda se nicméně týká jen této série. Ta je pro IOI ale naprosto klíčová. Jako první důkaz tohoto partnerství Warneři vydají Hitman: Definitive Edition, které bude dostupné jak na PS4, tak na Xboxu One od 15. května. Definitivní edice nabídne pochopitelně obsah celé kompletní první sezóny plešatého agenta, čili lokace v Paříži, Sapienzu, Marakeš, Bangkok, Colorado nebo Hokkaido, ale také obsah GOTY edice (4 nové mise, další kontrakty, zbraně, outfity), letní bonusové epizody v Marakeši a Sapienze a Blood Money Requiem Pack s věcmi ze závěru povedeného dílu Blood Money.

Ještě pod Square Enix se hovořilo o tom, že poslední epizodický Hitman je první sezónou, s tím, že další dvě měly následovat – druhá měla v těchto dnech probíhat. Jestli k tomu dojde, byť tentokrát pod patronátem Warner Bros., není zřejmé. Je ale naprosto evidentní, že značka Hitman nezůstává ležet ladem. GOTY edici si můžete pořídit na Xzone.cz, tamtéž bude k dostání i edice definitivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama