GTA V pokořilo další milník
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V pokořilo další milník

GTA V pokořilo další milník

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

2. 4. 2018 08:00 13
Reklama

A zase to GTA. Franklin, Michael, Trevor a všichni z herní společnosti Rockstar Games si mohou opět mnout ruce. Gangsterská střílečka Grand Theft Auto se totiž své popularitě těší už dvě dekády a hráčská základna se stále rozšiřuje.

Obzvláště záviděníhodné úspěchy a čísla sklízí poslední díl, GTA V, a i když je hra už pět let stará, stále získává nové a nové hráče. Zrovna o víkendu dosáhlo GTA V na platformě Steam dalšího milníku, přesněji 10 miliónů prodaných kopií a unikátních hráčů. To jasně potvrzuje, že zavézt hru na PC i navzdory dvouletému zpoždění bylo správným krokem.

V USA se z pátého dílu stal nejprodávanější herní titul všech dob a celkově ve světě si s 90 milióny prodaných kopií drží úctyhodné třetí místo, hned za Minecraftem (144 miliónů) a legendárním Tetrisem (170 miliónů).

Nabízí se ale otázka. Budou se právě díky nezastavujícímu prodeji v Rockstar raději než na vývoj dalšího dílu soustředit stále na updatování multiplayeru?Grand Theft Auto V je dostupné na PC, PS4, PS3, Xboxu One a Xboxu 360, hru si můžete pořídit z obchodu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama