Jurský park má datum vydání a nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jurský park má datum vydání a nový trailer

Jurský park má datum vydání a nový trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 3. 2018 13:19 3
Reklama

Dříve avizovaná neoficiální informace týkající se data vydání další herní kapitoly Jurského parku se potvrzuje a aktuálně se oficiální cestou dozvídáme, že Jurassic World: Evolution dorazí na počítače i na konzole právě v průběhu června.

Ve hře se mimo jiné objeví také známý herec Jeff Goldblum a v jeho doprovodu se budete moci opět jednou pokoušet o úspěšný provoz jednoho netradičního zábavního parku prorostlého nebezpečnými pravěkými bestiemi.

Hra dorazí 12. června (tedy v již dříve avizované datum) a současné odhalení pochopitelně doprovází také klasický bonus v podobě čerstvé upoutávky. Ta představuje líbivou grafickou stránku hry, nastiňuje některé z jejích mechanismů, připomíná povědomé scenérie a varuje také před četnými riziky.

Některá z těch přitom mohou vést i k hotovým nočním můrám PR agentur a k úniku zrovna vyhladovělých dinosaurů i mezi návštěvníky. A v takovém případě bude pochopitelně záhodno velmi rychle jednat, což v případě včasné předobjednávky znamená i nějaký ten drobný bonus přímo do hry navíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama