MMORPG Tera na konzolích v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMORPG Tera na konzolích v dubnu

MMORPG Tera na konzolích v dubnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 3. 2018 14:33 4
Reklama

Asijské MMORPG Tera zaujalo hráče na počítačích již v červnu před šesti lety, vedle toho ale zamíří i na konzole a o těchto verzích hry se aktuálně dozvídáme to, že dorazí již v průběhu příštího týdne, konkrétně 3. dubna. A určitě u toho nevykrvácíte.

Verze pro Xbox One i pro PlayStation 4 totiž budou shodně dostupné zdarma a budou tedy pochopitelně podporovat F2P distribuční model. V případě podpoření vývojářů v podobě takzvaného Founder’s Packu pak budou moci hráči svět hry začít prozkoumávat o něco dříve, a to konkrétně již od zítřka.

Tak jako tak se všichni hráči dočkají inovace (byť je hra již staršího data) v podobě pro on-line RPG netradičního soubojového systému. Ten nesází na včasné sesílání speciálních schopností, ale na um hráče podobně, jako je tomu v případě klasických akcí z pohledu třetí osoby.

Přilákat by vás už ale mohla například níže přiložená upoutávka, která rovněž avizuje konečné datum vydání, jež je stanoveno na 3. dubna. Připomenout pak můžeme například i naši původní recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama