World of Tanks už běží na novém enginu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Tanks už běží na novém enginu

World of Tanks už běží na novém enginu

David Plecháček

David Plecháček

21. 3. 2018 15:43 2
Reklama

Řekněte z hlavy, kolik her se může chlubit 160 miliony registrovaných hráčů. Hm? World of Tanks, například. Wargaming tuto čerstvou statistiku oznámil ve chvíli, kdy vydal velký update 1.0, který World of Tanks značně mění. Největší update tak poznáte, hrajete-li na počítačích, na první pohled.

V první řadě totiž PC verze přechází na Core engine. Ten byl ve vývoji přibližně čtyři roky, přičemž jej Wargaming vyvíjel sám pro vlastní potřeby. World of Tanks na počítačích tudíž výrazně prokoukne, zatímco hráči na konzolích musí doufat v podobný krok do budoucna, pro ně se totiž za stávajících podmínek nic nemění. Jak ale vývojáři podotýkají, Core znamená pro hru novou éru, ze které budou těžit především hráči. Důležitá informace pro hráče jistě je, že se ale nemění systémové nároky!

Není to ale pochopitelně vše. Update kromě nového vizuálního kabátu přináší i nové dynamické ozvučení, které nahrál Pražský symfonický orchestr. Každá mapa by měla být doprovázena za zvuku hudby typické pro danou lokaci, čemuž dopomohou kulturně typické, specifické nástroje. Soundtrack si budete moci poslechnout skrze Spotify nebo jiné podobné služby.

Z herní stránky ale přibude nová mapa a zařadí se po bok 29 ostatních, předělaných. Mapa Glacier už pochází exkluzivně z nového enginu a měla by tak být nejpůsobivější. Změn doznala i garáž. Nejen ji, ale i všechny ostatní změny si Wargaming sám „zrecenzoval“ na svém kanálu YouTube WoT. Na recenzi osazenou českými titulky se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama