Trailer láká k brzkému vydání Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká k brzkému vydání Sea of Thieves

Trailer láká k brzkému vydání Sea of Thieves

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 3. 2018 10:20
Reklama

O kvalitách a silných stránkách pirátské akce Sea of Thieves se již řada hráčů mohla na vlastní kůži v polootevřených testech přesvědčit sama, brzy se však stavidla otevřou naplno a hra vyjde v celé své kráse a v plné verzi. A k tomu vás již může nalákat čerstvá launchová upoutávka a spolu s ní také ukázka všeho toho, co hra vlastně nabízí.

Sea of Thieves dorazí na konzoli Xbox One i na PC s Windows 10 již 20. března a k mání hra bude i v rámci Xbox Game Pass, což navrch platí pro obě dvě platformy. To má být zároveň novým standardem Microsoftu jakožto vydavatele.

Launch trailer každopádně poodhaluje něco málo z atmosféry hry a z nebezpečí, která na hráče čekají v otevřené krajině hry. A jedním z těch největších, které aktuální video představuje, je například bestie jménem Kraken.

Ovšem jen touto potvorou není ten pravý pirát živ (anebo mrtev, záleží na úhlu pohledu a celkovém štěstí daného hráče) a podívat se nově můžete také na upoutávku delší, která má za cíl shrnout všechno důležité, co svět Sea of Thieves vlastně nabídne.

Video prvně připomíná především otevřený charakter hry i možnou sociální stránku hraní, ke kterému je možno přistupovat buďto sólově, anebo v kooperaci s další hrstkou mořských vlků.

Ti budou muset napříč svými dobrodružstvími pilně spolupracovat, což mimo jiné znamená nejen průzkum po svých, ale také reálné činnosti na palubě lodi. Jinými slovy – kotva se sama nezvedne a plachty nespustí, takže zapotřebí bude mimo jiné i přiložit ruku k dílu.

Chybět pochopitelně nesmí ani ukázka bojů či lov za množstvím lootu, opět ale nelze než varovat před případným dalším a pro mnohé hráče možná až zbytečným odhalováním náplně hry. Pokud si nechcete nechat cokoli důležitého ujít a chcete to objevit sami a na vlastní kůži, tak to s podobnými videi určitě nepřehánějte. Pokud však chcete vidět co nejvíce a pokud možno i co nejdřív, tak s chutí do toho.

Jako jindy i v tomto případě pak pochopitelně opět platí i to, že vydáním hry to pro autory ani pro hráče nekončí a tvůrci slibují trvalý (tedy alespoň prozatím) přísun obsahu, eventů a dalších novinek, které mají hráče přikovat k monitorům a televizím na měsíce dopředu. Stejně tak vývojáři slibují bedlivě naslouchat poznámkám komunity, pravdu těchto prohlášení však potvrdí až čas.

Včasnou předobjednávku pak každopádně můžete provést například na Xzone, kde bude k mání edice hry pro Xbox One. Pro další obsah ze hry nadále určitě doporučujeme zavítat například na YouTube kanál hry, kam v posledních týdnech sypali vývojáři z týmu Rare jedno video za druhým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama