Brigitte do Overwatch dorazí příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brigitte do Overwatch dorazí příští týden

Brigitte do Overwatch dorazí příští týden

David Plecháček

David Plecháček

16. 3. 2018 10:51 2
Reklama

Možná, že vás zklamalo, že Brigitte není novou defenzivní hrdinkou Overwatche, ale i jako healer má 27. postava hry co nabídnout. Dosud byla Brigitte Lidnholmová dostupná skrze PTR servery, kde Blizzard ladil a testoval vše potřebné, sympatická Brigitte se ale pomalu a jistě chystá přímo do hry.

Všem hráčům se otevře už za čtyři dny, čili 20. března. Nejmladší dcera Torbjörna v sobě mísí schopnosti otce a schopnosti Reinhardta, jemuž dělala panoše. Právě proto v její výbavě nechybí schopnost nabíjet ostatním štíty, ale také do jejího vínku patří palcát pro boj na blízko a osobní štít, který tvoří určitou bariéru mezi ní, nepřáteli, a při vhodném postavení i přáteli.

Jak už Blizzard několikrát potvrdil, jedná se tak o hybrid mezi tankem a healerem – Brigitte totiž umí své spolubojovníky pochopitelně i léčit. Mezi healery je ale už druhým mixem, tím první je zatím poslední hrdinka Moira, která má blíže k útočným jednotkám. Někteří tento mišmaš odsuzují a raději by speciální jednotku v dané třídě, ale o vhodnosti a užitečnosti Brigitte nás musí přesvědčit až samotná hra.

Níže se můžete podívat na Concept Art video, a pak jen vyhlížet příští úterý. Jak už je zvykem, ani Brigitte nebude od začátku dostupná v této kompetitivní sezóně. Pokud vám snad Overwatch ve sbírce chybí, můžete si jej pořídit na webu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama