Toto je nový Shadow of the Tomb Raider
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto je nový Shadow of the Tomb Raider

Toto je nový Shadow of the Tomb Raider

David Plecháček

David Plecháček

15. 3. 2018 13:30 30
Reklama

Také se těšíte na představení Shadow of the Tomb Raider? Sličná Lara Croft se nás snaží zaujmout v kině s Alicií Vikander v hlavní roli, ale podle prvních dojmů se zdá, že by nás spíše měla zajímat spíše videoherní badatelka. Pokud ale čekáte něco extra, máme důvod vás zklamat.

AKTUALIZACE

Oficiální stránky se sice konečně probraly k životu, příliš nových informací nám ale nepřinesly. Musíme se spokojit s teaserem, který nás láká na další odhalení. Oficiální stránky odpočítávají 43 dní do doby, než se dozvíme nové informace. To nicméně odpovídá termínu spuštění předobjednávek, tudíž se nejedná o žádné překvapení

Na stránkách zde budou navíc od pondělí k dispozici puzzle. Jestli se za nimi skrývá nějaké tajemství není zřejmé. Každopádně z ukázky vyplývá, že se podíváme do Mexika. Jak si pozornější všimli, v pozadí se nachází ruiny Chichén Itzá, který se nachází na poloostrově Yucatán, které vystavěli Mayové. Město je známé svými dvěma studnami, které byli pro obyvatelé klíčové a do jisté míry i posvátné. Sloužily totiž jako jediné zásobárny vody v oblasti. Třetím zdrojem byla jeskyně přímo pod hlavní pyramidou. Řekli bychom, že to je ideální místo pro další dobrodružství.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Na internetu se totiž objevil leak ukázky, která nás dnes pravděpodobně čeká. Jedná se o off-screen záběry, z nichž není patrné vůbec nic vyjma zasazení do tropického podnebí. Jestli nehostinná džungle odkazuje na spekulované Mexiko nebo na některý stát Jižní Ameriky, to zůstává nejasné. Každopádně ze záběrů vyplývá ještě jedna věc – nečekejme nic konkrétního. Jedná se o typický teaser, který má několik vteřin. Očekáváme tak, že po dnešním odhalení budeme vědět stejně málo, jako před ním.

Moudřejší budeme za hodinu. Snad. Každopádně zůstaňte ve střehu, o všech informacích vás budeme průběžně informovat. Podle ukázky vyjde Shadow of the Tomb Raider 14. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama