Extinction uvádí příběh pomocí nového traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Extinction uvádí příběh pomocí nového traileru

Extinction uvádí příběh pomocí nového traileru

David Plecháček

David Plecháček

15. 3. 2018 10:39 2
Reklama

Měsíc do vydání je doba akorát tak na to, abychom se spolu s vámi začali o vycházivší tituly zajímat. Začátek dubna není příliš nabitý, ale už desátého se pokusí o pozornost poprat novinka Extinction. Zajímavé stylizovaná bojovka sází především na souboje s gigantickými obry, ale podle nového traileru má nabídnou i slušný příběh.

Právě k němu se váže i tato novinka. Obyvatelé země si v Extinction žili v míru a na zlo vzpomínali jen ve svých bájích a pověstech. Ty hovořily o statečných hrdinech a o strašlivých monstrech, kteří spolu bojovali o život nevinných a o nadvládu nad těmito zeměmi. Jenže jak už to v podobných příbězích bývá, z bájí se stala skutečnost a obyvatelům začala reálně hrozit smrt a vymření celých národů, když se obří před jejich branami objevili.

Jenže když na jedné straně existují obři, najdou se i bojovníci, kteří s nimi bojují. Jedním z nich budete pochopitelně i vy. To už je ostatně patrné i ze všech materiálů, které od studií Iron Galaxy a Modus Games od vydání známe. Na nové záběry se můžete podívat pod touto novinkou, pokud vás hra zajímá, pak můžete vyhlížet 10. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama