Stat of Decay 2 nebude mít mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stat of Decay 2 nebude mít mikrotransakce

Stat of Decay 2 nebude mít mikrotransakce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2018 12:43
Reklama

Krátce po oznámení konkrétního data vydání nemrtvé akce State of Decay 2 se k nám dostává další zajímavá informace úzce spjatá s obsahem hry. A ta momentálně spočívá v oznámení tom, že vývojáři opustili od idey implementace mikrotransakcí.

Názory na existenci mikrotransakcí jako takových se poměrně hodně různí, a zatímco jiní je vítají jako možnost zlevnění základních edic hry (či rovnou jejich vypuštění zcela zdarma), tak jiní je nemohou ani vystát. A ve svých argumentech mohou například narážet na uměle zpomalený postup či vytváření bariér v přístupnosti obsahu tam, kde vůbec smysl nedávají. Nikoli však v případě tohoto titulu.

State of Decay tedy každopádně půjde proti proudu moderní doby a žádné další mikroplatby nepřinese. To však pochopitelně neznamená, že se hráči nedočkají obsahově významnějších rozšiřujících balíčků (DLC), o jejich konkrétní podobě však prozatím žádné hmatatelnější informace nemáme.

Hra nicméně dorazí již 22. května a pozvat vás můžeme klasicky na Xzone, kde naleznete možnost předobjednávky edice hry pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama