Vyjde Master Chief kolekce i na počítačích?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjde Master Chief kolekce i na počítačích?

Vyjde Master Chief kolekce i na počítačích?

David Plecháček

David Plecháček

8. 3. 2018 13:16 1
Reklama

Zatímco neustále píšeme o současných exkluzivitách od Microsoftu v podobě State of Decay 2 nebo především Sea of Thieves, ty tradiční zůstávají trochu v ústraní. Tak jako série Halo. Ačkoliv se po pátém díle pravděpodobně pracuje na dalším, autoři ze 343 Industries mají plné ruce práce i s něčím jiným.

Stále se totiž musí starat o hry, které vyšly už před nějakou dobou. Jejich denním chlebem tak zůstává přes tři roky stará Master Chief kolekce. Ta vyšla přes nelibost některých hráčů jen na Xboxu One, i když mnoho z nich doufalo, že po vzoru pozdějších her by se mohla objevit i na počítačích. To se nakonec nestalo, ale ani po letech některé hlasy neutichají.

Otázkou zůstává, co na to Microsoft a studio 343 Industries. To se k celé záležitosti nedávno vyjádřilo, s tím, že prioritou zůstává podpora a updatování současné Master Chief Collection na Xboxu. „Stále máme v tomto ohledu spoustu práce,“ říkají autoři tři roky po zpackaném launchi. Na druhou stranu jedním dechem dodávají, že „i když nemáme žádné oficiální plány na nějaké oznámení, slyšíme vás jasně a zřetelně“. Máme se na co těšit?

Master Chief kolekce vyšla v listopadu 2014 a tehdy obsahovala Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 a Halo 4. Stále tak zůstává prostor pro vylepšení. Kampaň Halo 3: ODST vyšla později za drobný peníz coby dárek za počáteční problémy, ale na takové Halo: Reach nedošlo vůbec. Prostor pro vylepšení? A co tedy vývojáři nad rámec pokračování hlavní linky Halo chystají?

Pokud jste snad kolekci většiny her ze série Halo nehráli, můžete ji vyzkoušet díky službě Xbox Game Pass, anebo si jí pořídit například na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama