Rainbow Six Siege je na vzestupu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six Siege je na vzestupu

Rainbow Six Siege je na vzestupu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 3. 2018 16:00 5
Reklama

Ubisoft si zřejmě dokázal perfektně načasovat spuštění nové sezóny a s tím spojené časově omezené události Outbreak pro on-line akci Rainbow Six Siege, jež mimo jiné přinesla kooperační bitvy proti nájezdům infikovaných nepřátel. Právě tento režim totiž zjevně přilákal obrovské množství hráčů a vydavatel se nyní může pochlubit rekordními ciframi.

Nikoli však oficiálně – čerstvá data týkající se největšího počtu naráz hrajících jsou vyčtena ze statistik Steamu, rozhodně však mají vypovídající hodnotu a umí o oblíbenosti hry mnoho napovědět. Za poslední dva roky totiž Rainbow Six Siege v PC verzi hrálo nejvíce 125 tisíc hráčů, nedávné statistiky jsou však ještě o více než 50 tisíc vyšší a hru tak naráz zkusilo něco málo přec 176 tisíc hráčů.

Celkem se přitom Ubisoft nedávno pochlubil, že si Siege vyzkoušelo již 27 milionů hráčů rozesetých napříč všemi třemi zainteresovanými platformami. Tato cifra však s největší pravděpodobností obsahuje i ty hráče, kteří tento titul okusili například v rámci některého z volných víkendů. A tito se samozřejmě již poté nutně nemuseli navrátit.

Ze Siege se tedy každopádně stává jeden z těch pozoruhodnějších úkazů moderního hraní. Málokdy se totiž stane, že se hra až s určitým časovým odstupem dokáže takto významně posunout do centra pozornosti hráčů. Jak je ale vidno, s podporou a s trvalým přísunem nového obsahu je možné skutečně ledacos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama