Kochejte se tísnivými obrázky z Plague Tale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kochejte se tísnivými obrázky z Plague Tale

Kochejte se tísnivými obrázky z Plague Tale

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

8. 3. 2018 15:15 3
Reklama

Před pár týdny jsme vás v poměrně obsáhlé novince informovali o velice slibně vypadající připravované atmosférické hře nazvané A Plague Tale: Innocence. Tehdy navíc uniklo několikaminutové gameplay video, ze kterého tíživá atmosféra jen sálala, nicméně video bylo bohužel rychle staženo.

Naštěstí nyní tvůrci oficiálně vypustili do světa několik zánovních screenshotů, které pocházejí ze stejné části, jako zmiňovaná stažená ukázka a krysami zamořenou atmosféru zmaru tak můžou nasávat i ti, kdo video neviděli.

Příběh nezletilé sourozenecké dvojice, dívky Amicie a mladšího Huga, se bude odehrávat ve středověké Francii roku 1349 a stěžejním prvkem této silně příběhově zaměřené akční adventury budou hádanky a překážky založené na spolupráci ústředních postav. V cestě na útěku před inkvizicí budou hrdinům stát nejen lidští protivníci, ale hlavně hrůzu nahánějící houfy krys.

O dětskou nevinnost sourozence také připraví nutnost vyrovnat se hromadami lidských těl, Francie se totiž toho času nachází ve válce s Anglií. Děti nebudou mít k dispozici na svou obranu žádné zbraně hromadného ničení a budou tak nuceny spoléhat se na vlastní důvtip, prak a přirozenou hrůzu krys z ohně.

A Plague Tale: Innocence vypadá nesmírně zajímavě, nejen co do příběhového zasazení a pořádně pošmourného naladění, ale ke všemu je velice pohledná. To můžete z přiložených obrázků ostatně posoudit sami. Těšit se mohou majitelé PS4, Xbox One i PC někdy v průběhu roku 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama