Mikrotransakce se nevyhnou ani Far Cry 5
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Mikrotransakce se nevyhnou ani Far Cry 5

Mikrotransakce se nevyhnou ani Far Cry 5

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 3. 2018 12:06 32
Reklama

Pravděpodobně nejočekávanějším titulem aktuálního měsíce je pátý díl série Far Cry, který nás vezme na výlet do malebné Montany, toho času trpící pod jhem kultu samozvaného mesiáše Josepha Seeda a jeho povedené rodinky. Stejně jako v případě mnoha jiných moderních titulů se ani nové Far Cry neobejde bez mikrotransakcí.

Ještě než se vám začne otevírat nůž v kapse, je třeba jedním dechem dodat, že v případě Far Cry 5 půjde čistě o kosmetické předměty, navíc ve hře nenaleznete žádné, v současnosti tolik nenáviděné, lootboxy. Stejně jako nedávný Assassin’s Creed Origins dostane i nová hra od Ubisoftu do vínku in-game obchod, kde budete v případě zájmu moci utratit nějaké ty tvrdě vydělané peníze.

Far Cry 5 obsahuje speciální měnu v podobě stříbrných cihliček, které si můžete koupit za reálné peníze a později je směnit například za exkluzivní oblečení nebo skiny na zbraně. Zároveň ale podle dostupných informací bude toto platidlo možné získat i samotným hraním, ačkoli se dá předpokládat, že jej bude jako šafránu. V tuto chvíli neznáme ani cenu, za kterou si stříbrné cihly půjde koupit.

Hra vychází 27. března na PC, PS4 a Xbox One. Autoři se nedávno pochlubili hraným trailerem a také několika medailonky důležitých osobností nebezpečné sekty, na něž se můžete podívat níže. Za připomenutí stojí i season pass, který kromě tří DLC nabídne i port třetího dílu na současnou generaci konzolí. Hru si lze předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama