GTA V se stále drží v žebříčcích prodejů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V se stále drží v žebříčcích prodejů

GTA V se stále drží v žebříčcích prodejů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 3. 2018 10:02 16
Reklama

Grand Theft Auto V je s námi sice již od původní verze pro PlayStation 3 a Xbox 360 již od září roku 2013, i téměř pět let poté se však hře nadmíru dobře daří. A to dokonce tak dobře, že dnes můžeme podat pozitivní zprávu o prodejích hry.

Celkové expedice kopií hry již atakují neuvěřitelnou stomilionovou hranici, nicméně aktuálně se dozvídáme ještě to, že jen za poslední rok a jen ve Velké Británii si hra našla cestu k dalšímu milionu hráčů. Jednat se přitom může i o opětovné prodeje, neboť se minimálně část prodejů týkala těch hráčů, kteří teprve nyní mohli naskočit na současnou generaci konzolí PlayStation a Xbox.

Jedná se přitom o neoficiální odhad společnosti Entertainment Retailers Association. Ta skládá data o prodejích jak fyzických kopií hry, tak i o těch digitálně distribuovaných. V celkovém žebříčku zábavního průmyslu (v Anglii) hra zaujímá osmou pozici, a to například za tituly FIFA 18 či Call of Duty: WWII.

To z GTA V činí velmi úspěšný titul i celá dlouhá léta po původním vydání hry. Statistika přitom dokazuje, že tím hlavním tahounem úspěchu hry je každopádně on-line složka hry, která vydavateli stále přináší obrovské zisky díky implementovaným mikrotransakcím.

GTA V zkrátka táhne i po letech a těší se velké oblibě. Nás na to konto zajímá, jak jste na tom s tímto titulem vy a zda se hře věnujete i nyní, či zda už dávno máte v hledáčku tituly jiné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama