Odstraňte si pípání z Thimbleweed Park
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odstraňte si pípání z Thimbleweed Park

Odstraňte si pípání z Thimbleweed Park

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

3. 3. 2018 16:55 6
Reklama

Zdá se vám placení za kýčovitý obleček pro koně z Oblivionu nebo zpoplatnění extra ukládacích pozic v Metal Gear Survive obskurní? Tak to jste nejspíš neslyšeli o novém DLC k Thimbleweed Park, které vám blahosklonně, tedy za zanedbatelná dvě eura, odstraní ze hry vypípávání sprostých slov.

Thimbleweed Park je loňská velmi kladně hodnocená (na Metacritic má 84 %) retro klikací adventura od Rona Gilberta a Gary Winnicka, tvůrců nejklasičtějších klasik adventurního žánru jako je Monkey Island a Maniac Mansion. Z obou zmíněných předobrazů si Thimbleweed Park vypůjčuje skvělý a všudypřítomný humor a z druhé jmenované pak pro adventury netradiční prvek více hratelných postav. Jednou z nich je právě sarkastický, nevrlý a nebetyčně vulgární klaun Ransome. Ten si opravdu s nikým a ničím nebere servítky a v původní hře je z toho důvodu velká část jeho replik vypípaná.

Pokud vám tedy nedává spát, co asi za slovíčka se pod pípáním můžou skrývat, stačí si koupit za 1,99 eura na Steamu nebo GOG sehnatelné DLC nazvané příznačně Thimbleweed Park – Ransome Unbeeped a užívat si klaunových nadávek a sprosťárniček dosyta a bez cenzury. Cenzura zmizí pouze z audio stopy, v titulcích se stále nevhodná slova zobrazovat nebudou. Zatím to také vypadá, že se nové DLC týká jen verzí pro Win, Mac a Linux a konzolisté si na vulgarismy musí nechat zajít chuť.

Jestli takový nápor sprostot vaše uši vůbec unesou, si můžete ověřit v níže přiloženém (věkově omezeném) videu. To mimochodem potrvrzuje, že angličtina není zrovna košatým jazykem, co se vulgarismů týče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama