Závody Gravel vychází, sledujte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závody Gravel vychází, sledujte trailer

Závody Gravel vychází, sledujte trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 2. 2018 10:51 7
Reklama

Pořádnou porci bláta, hlíny a louží slibuje nová upoutávka na poněkud špinavé závody jménem Gravel. Ty se přitom slibují odehrávat právě v té pravé špíně, což ovšem v tomto případně rozhodně není výtkou, naopak.

Pokud už jste se stihli přejíst uhlazenými okruhovými závody a chcete vzpomenout například na sérii Motorstorm a na nekonečné řádění na šotolině, tak určitě zpozorněte – Gravel může být tím pravým. Hra slibuje závody rozeseté po celém světě, velké výzvy rozdělené do více typů závodů (Cross Country, Wild Rush, Stadium a Speed Cross) i vozy posvěcené oficiální licencí.

Zkoušet můžete každopádně již nyní sami a nalákat vás určitě můžeme také na fakt, že již brzy u nás naleznete i naši recenzi, kterou má momentálně na starosti Tadeáš.

Za vývojem Gravel přitom stojí slavný italský tým Milestone, jehož zkušenosti se závodním žánrem jako takovým čítají již více než celé čtyři desítky titulů. A to z nich činí jistě jedny z nejzkušenějších vývojářů na poli virtuálních závodů.

A jako obvykle pochopitelně i dnes platí to, že tento titul můžete získat například na eshopu Xzone. Tam naleznete nejen videem připomínané konzolové verze hry, ale i tu pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama