Zahrajte si v Monster Hunter: World za Aloy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si v Monster Hunter: World za Aloy

Zahrajte si v Monster Hunter: World za Aloy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 2. 2018 15:07 3
Reklama

Dříve avizované propojení značek Monster Hunter: World a Horizon Zero Dawn je konečně tady a již ode dneška lze v Monster Hunter: World narazit na úkoly, které zpřístupní unikátní vzhled postavy i nový prvek výbavy v podobě známého luku. V případě zájmu je však zapotřebí pospíchat, věčná tato příležitost totiž rozhodně není.

Nabídka se v tomto případě týká z pochopitelných důvodů pouze majitelů PlayStation 4 verze hry, charakter této události však poukazuje na to, na co se mohou těšit i hráči na platformách druhých. Tyto události totiž budou vždy časově omezené, ve hře však budou rotovat a jestliže tedy kdokoli Aloy v následujících dvou týdnech nestihne, tak ten se dočká ještě někdy v budoucnu.

Nutností pro start tohoto eventu je každopádně mít postavu minimálně na jedenácté úrovni (tzv. Hunter Rank). A pokud toto hráči splní, tak potkají ze základní hry známou bestii jménem Anjanath. V tomto případě však doroste do dosud netušených rozměrů tak, aby odkázala imponovat i hráčům akčního Horizon.

Více už se ale můžete dozvědět například na blogu PlayStation, kde naleznete příspěvek od producenta Capcomu. Jako jindy i dnes pochopitelně platí to, že na Xzone naleznete oba zmíněné tituly, tedy jak Horizon Zero Dawn, tak i pro dnešní zprávu důležitější Monster Hunter: World.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama