KC:D vychází na GOGu, patch 1.3 snad brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka KC:D vychází na GOGu, patch 1.3 snad brzy

KC:D vychází na GOGu, patch 1.3 snad brzy

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 2. 2018 13:32 31
Reklama

Kingdom Come: Deliverance slaví dva týdny od vydání a dnes také bude konečně dostupné na platformě GOG. Vývojáři ale mají stále plné ruce práce s přípravou patchů, které opraví neuspokojivý technický stav.

Situace s různými verzemi hry je poněkud komplikovanější, to ale není vina Warhorse, jako spíše problém certifikačního procesu, kterým musí jednotlivé updaty projít. Zatímco na PC byl update 1.2.5 dostupný už při launchi, uživatelé na PS4 se jej dočkali teprve minulý pátek. Zdaleka nejhůře na tom ale byli hráči na Xboxu One, kteří až do minulého týdne museli vydržet s verzí 1.1, tedy tou, která byla dostupná již několik dní před oficiálním startem prodejů. V současnosti je hra na Xboxu ve verzi 1.2.

Celá řada hráčů s nadějí vyhlíží velký update 1.3, který má kromě oprav chyb přinést i zjednodušení mechanismu páčení zámků a kapsářství, velmi pravděpodobně také nabídne podporu modifikací. Dan Vávra na Twitteru uvedl, že patch 1.3 ještě tento týden zamíří do certifikace, není ale jasné, jak dlouho bude tento proces trvat. Z předchozích zkušeností je ale pravděpodobné, že nejdříve se dočkají hráči na PC.

Studio Warhorse v současné době prochází feedback od komunity, sleduje streamy hry a snaží se co nejrychleji opravit všechny nalezené chyby. My samozřejmě stav Kingdom Come: Deliverance budeme i nadále sledovat a v horizontu několika měsíců se ke hře vrátíme v detailním testu, který prokáže, jak moc se její stav na jednotlivých platformách zlepšil. Kingdom Come: Deliverance si můžete pořídit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama