Nová postava v Metal Gear přijde draho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová postava v Metal Gear přijde draho

Nová postava v Metal Gear přijde draho

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2018 12:01 5
Reklama

On-line kooperační akce Metal Gear Survive je již venku a sami se tak můžete přesvědčovat o jejích kvalitách, stejně tak ale hráči narážejí na první pozoruhodné přešlapy. A jedním takovým je kupříkladu podivná implementace mikrotransakcí.

Ty totiž v tomto případě mají podobu vyložené nutnosti v momentě, kdy si hráči chtějí vytvořit novou postavu v novém slotu na avatary. To totiž standardně nelze a je zapotřebí utratit 1000 jednotek herní měny. Ty jsou přitom k mání v balíčcích za reálné peníze a ten v odpovídající hodnotě (1150) přijde v přepočtu na necelých 250 korun. A to určitě není zcela v pořádku a nejde ani o správně zvolený směr.

Zda tomu tak ale zůstane či zda v Konami svolí ke změně, to teprve ukáže až čas, nicméně k tomu se přeci jen dozvídáme ještě jednu o něco veselejší zprávu. Tvůrci totiž chystají přidání dalšího kooperačního režimu jménem Rescue Mission.

Ten nabídne alternativu k současné podobě kooperace, a to ve formě misí, v nichž budou hráči muset spojit své síly s cílem záchrany druhých postav.

A jako perličku pak v souvislosti s tímto titulem můžeme určitě ještě zmínit fakt, že někteří hráči narazili na možnou nenápadnou zprávu ukrytou v jednom místě ve hře. Obrázek v galerii je z počátku hry a jde o desky se seznamem jmen, které lze vidět po výběru postavy.

Pozoruhodné v tomto případě je zejména to, že počáteční písmena jmen dávají dohromady KJP FOREVER (nový tým Hidea Kodžimy se jmenuje Kojima Productions) a dole na stejném snímku lze ještě nalézt dvojici jmen Bastard Yota a Cunning Yuji, což by mohlo znamenat pozdravy směrem k vedoucímu vývoje hry a jejímu producentovi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama