Blizzard láká na novou postavu v Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard láká na novou postavu v Overwatch

Blizzard láká na novou postavu v Overwatch

David Plecháček

David Plecháček

26. 2. 2018 16:30 6
Reklama

Overwatch v posledních týdnech rozšířili dvě nové mapy – Blizzard World, zábavní park na počest všech her od Blizardu, a Ayutthaya, mapa specificky vytvořená pro režim CTF. Možná je čas začít se bavit také o plejádě hrdinů. Posledním přírůstkem je Moira, která dorazila v listopadu. Pokud si vývojáři zachovají frekvenci jejich vydávání, do několika dalších dnů a týdnů tu bude někdo nový. Ale kdo?

Svět začal pochopitelně na toto téma žhavě spekulovat. Debata se navíc rozproudila poté, co se na Twitteru hry objevil příspěvek obohacující lore o popis operace White Dome, během níž přišel Torbjörn o svou ruku. Mise odehrávající se v době Omnické krize se tehdy účastnila čtveřice hrdinů – týmu velela Ana, následována Reinhardtem spolu s Torbjörnem a Emre Sarioglu. Ta poslední ale byla dosud neznámá.

Na základě zprávy z mise je evidentní, že byl Torbjörn zraněn a následně jej zachránil sám Reinhardt, ačkoliv i on nevyvázl bez úhony. Spolu s tím se ale objevil dopis Torbjörna své ženě Ingrid (v originále ve švédštině), v němž popisuje své pocity, léčbu, ale zmiňuje i svou dceru. Právě o ní se svět náhle začal zajímat.

Jestli by právě ona mohla být novým přírůstkem a celkově 27. hrdinou, v tuto chvíli nelze potvrdit a Blizzard sám nic podobného ani nevyvrátil. Její podoba je ale známá, neboť jsme jí mohli spatřit v zatím posledním animovaném krátkém filmu věnujícím se Reinhardtovi. Honor and Glory stojí za připomenutí samo o sobě, ale slečna, která z Reinhardtem rozpráví, je právě Torbjörnova dcera.

Je Emre Sarioglu a popisovaná dívka jednou a tou samou osobou? Nebo je snad celý svět na špatné stopě a zanedlouho budeme hledět na někoho úplně jiného?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama