State of Decay 2 se chlubí novými obrázky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 se chlubí novými obrázky

State of Decay 2 se chlubí novými obrázky

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

22. 2. 2018 14:15
Reklama

Autoři připravovaného druhého dílu openworldové postapokalyptické survival akce State of Decay se neřadí zrovna mezi tlučhuby, a na informace jsou poměrně skoupí. Každá nová informace je tak pro fanoušky vyhlížející druhý díl malým svátkem. Nyní se můžeme pokochat rovnou dvěma novými obrázky ze hry, a i když kvality druhého dílu State of Decay budou nejspíše ležet někde jinde, než v tříáčkové naleštěné grafice, hra na nich určitě nevypadá špatně.

Na prvním ze dvou obrázků si můžeme prohlédnot skoro až mírumilovnou scenérii s malebným hřbitovem v popředí a zasněženými vrcholky hor v dáli. Druhý obrázek naopak ukazuje verandu příjemného domku s až podezřele naleštěným oknem, o kterém Matt Heiniger, podílející na hře jako technický výtvarník, prohlásil, že skoro až škemrá o rozbití. Jedním dechem ale doplňuje, že nesmíme nikdy zapomínat, že hluk z tříštícího se skla může přilákat tlupu zombíků. Oba obrázky si můžete prohlédnout v galerii pod novinkou.

Stejně jako v jedničce se i ve druhém díle budete snažit přežít v nehostinném světě plném zombíků prostřednictvím spravování komunity, v níž každý její člen má rozdílné vlastnosti, schopnosti a povahu. Druhý díl se bude odehrávat 18 měsíců po zombie apokalypse a hned od začátku nabídne tři různorodé mapy (každou o srovnatelné velikosti s celou mapou z prvního dílu) a hráči se mohou mimo jiné těšit i na kooperativní hraní.

Hra byla představena již v roce 2016 a po několika odkladech bychom se jí mohli konečně dočkat letos na jaře na Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama