Chystá se pokračování Assetto Corsa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se pokračování Assetto Corsa

Chystá se pokračování Assetto Corsa

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 2. 2018 13:54 3
Reklama

Vydavatelství 505 Games dnes oznamuje a těší fanoušky ohlášením toho, že již toto léto dorazí do zóny předběžného přístupu závodní simulace jménem Assetto Corsa Competizione z dílen italského vývojářského týmu Kunos Simulazioni.

A oznámení tohoto pokračování již známého automobilového simulátoru pochopitelně doprovází také nová upoutávka, jež pochopitelně cílí zejména na automobilové fajnšmekry a na ty, kteří usínají volantem pod polštářem.

Nový přírůstek do žánru závodních simulací navíc potěší virtuální podobou závodní série Blancpain GT Series. Spolu s tím se také dozvídáme, že Competizione přinese výhradní zaměření na vozy třídy GT3, které budou odpovídat oficiálním měřítkům mezinárodní automobilové federace FIA.

Vedle toho ovšem znalce originálu jistě nejprve takzvaně trkne především grafická stránka hry, jež si v tomto případě polepšila zejména přechodem na čtvrtou generaci enginu Unreal. To znamená například atraktivní novinky v podobě skutečně parádních nočních závodů či reálnou podobu deště. Ten přitom v tomto případě může mít při troše nepozornosti rovnou fatální následky.

Zkrátka simulace taková, jaká má vlastně být. V tomto případě ale hra každopádně míří pouze na PC. Tedy alespoň prozatím. Zda se časem objeví i verze pro konzole, jako tomu bylo v případě hry původní, to je zatím velkou neznámou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama