V týmu Sledgehammer dochází ke změnám
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V týmu Sledgehammer dochází ke změnám

V týmu Sledgehammer dochází ke změnám

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 2. 2018 10:58
Reklama

V týmu autorů velmi úspěšné akce Call of Duty: WWII Sledgehammer Games dochází k personálním změnám, a to rovnou na těch nejvyšších postech. Tým totiž opustili rovnou zakladatelé studia, tedy Michael Condrey a Glen Schofield.

Condrey a Schofiled založili zmíněný tým už v roce 2009, kdy odešli od původního zaměstnavatele, studia Visceral Games, kde spolupracovali na vůbec prvním dílu hororové série Dead Space. V týmu Sledgehammer následně každopádně spolupracovali na Modern Warfare 3 a poté již vyvíjeli Advanced Warfare a naposledy i návrat do druhé světové války v podobě Call of Duty: WWII.

Oba tvůrci sice opouštějí svůj domovský tým, pro vydavatele jako takového (tedy pro Activison) však budou pracovat i nadále. Do postu hlavy studia se s jejich odchodem každopádně posune jiný zkušený vývojář – Aaron Halon.

Oba odcházející tvůrci navrch přispěchali s prohlášením o tom, že jim Activison nabídl jinou a velmi atraktivní nabídku. Na čem však plánují v následujících měsících a letech pracovat, to se pochopitelně prozatím ještě nedozvídáme.

Určitě jim však držíme palce a jsme zvědaví nejen na to, s čím vlastně ve spolupráci se svým vydavatelem přijdou, ale také na to, jak se s jejich odchodem popere i samotný tým Sledgehammer Games. Další a ten letošní díl série Call of Duty má nicméně pod palcem tým Treyarch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama