Příběh a souboje v novém videu Extinction
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh a souboje v novém videu Extinction

Příběh a souboje v novém videu Extinction

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

15. 2. 2018 13:14
Reklama

Tvůrci podobně jako minule už zkraje videa vtipně zdůrazňují, že jejich hra bude zaměřená na obrovité věci a titány, zatímco otravné prťavosti typu mikrotransakce jsou pod jejich úroveň. Dále se už ve více než čtyřminutovém videu dozvídáme především detaily o příběhu a soubojích této chystané frenetické krvavé akční hry. Ta je už od pohledu inspirovaná třeba hrou Attack on Titan, založenou na stejnojmenném manga seriálu nebo třeba nedávno znovu vydaným Shadow of the Colossus.

Jako by nestačilo, že je zdejší svět zmítán nikdy nekončícími válkami mezi lidmi samotnými, zjeví se znenadání skrze tajemný portál pětačtyřicetimetroví orkové, aby lidstvu ukázali kdo je tady pánem. Na hráčích pak bude prostřednictvím hledání slabých míst obrovských nepřátel a krvavých soubojů kontrastujících s krásně animovanou grafikou orkům ukázat, že jsou na omylu. Souboje by měly být založené na zvolených skillech a jednotlivá komba budou moci hráči skládat dohromady libovolným způsobem, což povede ke stovkám různých možností.

Hlavní hrdina Avil se bude moci po tělech titánů pohybovat stejně jako po nejrůznějších plošinkách a jiných environmentálních překážkách a vyhýbat se u toho bude muset nebezpečným místům v podobě pichlavého brnění titánů a podobně. K ruce navíc hráči dostanou bič, použitelný k přitahování se na vysoko umístěná nedostupná místa, včetně částí těl nepřátel.

Extinction vychází 10. dubna na PC, Xbox One a PS4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama