Evil Within 2 lze hrát z pohledu první osoby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Evil Within 2 lze hrát z pohledu první osoby

Evil Within 2 lze hrát z pohledu první osoby

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 2. 2018 15:00
Reklama

Před časem jsme vás informovali o možnosti toho, jak lze v hutném hororu The Evil Within 2 neoficiální cestou zprovoznit pohled z první osoby a celkem výrazným způsobem si tím pozměnit atmosféru hry. Šlo však tehdy pouze právě o cestu neoficiální. To je však již minulostí, neboť Bethesda dává vědět o nově vypuštěném režimu, který právě tuto perspektivu zpřístupňuje.

Neoficiální cesta pochopitelně dříve znamenala trochu krkolomnější přístup a ne vždy se jednalo o vyladěný zážitek, nicméně autoři se v tomto případě činili, snahy hráčů si všimli a tento režim zpřístupnili. V tomto případě se však již jedná o vyzkoušenou a odladěnou věc, která by neměla hraní nijak komplikovat, naopak. Jde o jinou perspektivu, jež do hry přidá něco navíc, tedy minimálně v otázce atmosféry.

K vydání samozřejmě došlo v podobě bezplatné aktualizace, jež přichází do všech verzí hry, tedy jak na konzole, tak i na PC, kde původně k objevení tohoto režimu také došlo. Hratelná trailová verze hry navíc tuto možnost také nově obsahuje.

A pro všechny tyto edice pak samozřejmě platí, že je můžete nalézt i v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama