Prohlédněte si HW nároky Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prohlédněte si HW nároky Sea of Thieves

Prohlédněte si HW nároky Sea of Thieves

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 2. 2018 09:53 8
Reklama

Za pár týdnů se již řada hráčů na Xbox One i na PC bude moci vrhnout na otevřené moře v podobě akčního titulu Sea of Thieves a právě v případě PC verze mohlo řadu hráčů zajímat to, jak vlastně bude tento titul náročný na hardware.

A právě na to se nyní můžete podívat, netradičně však nevypichujeme dvě sestavy (tedy minimální a doporučené železo), ale přikládáme do galerie obrázek od samotných autorů. Ten svým způsobem poodhaluje něco o informací o míře péče, jakou právě PC verzi hry tvůrci z týmu Rare věnovali.

Onen obrázek každopádně odhaluje hned několikero možných konfigurací hry, jež v sobě kombinují zvolené rozlišení (od 540p do 4K) a kýžený počet snímků za vteřinu.

Potěšující je na tom rozhodně fakt ten, že v té pravděpodobně nejčastější konfiguraci (tedy 1080p a 60 snímků za vteřinu, nastavení detailů na střední hodnoty) hra nevyžaduje hra bůhvíjak náročné železo. Grafická karta typu GeForce GTX 770 a procesor řady i5 4690 určitě není nikterak přehnaný nárok.

Minimem je každopádně Windows 10 s nainstalovanou aktualizací Anniversary Update (build 1607) a 60 GB pevného místa na disku. Pak vám už počínaje 20. březnem nebude nic bránit v tom, abyste se vrhli na otevřené moře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama