Kdy může přijít další díl série Elder Scrolls?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kdy může přijít další díl série Elder Scrolls?

Kdy může přijít další díl série Elder Scrolls?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 2. 2018 15:23 33
Reklama

Pro všechny ty, kteří snad netrpělivě očekávají alespoň oznámení o probíhajícím vývoji dalšího plnohodnotného dílu série The Elder Scrolls tu máme alespoň částečně pozitivní zprávu. Na pokračování série se totiž ještě rozhodně nezapomnělo, nicméně hned tak brzy zcela jistě nedorazí.

Pete Hines z Bethesdy totiž na Twitetru opětovně připomněl, že Bethesda má momentálně v přípravě další dva velké projekty. A teprve až tyto budou venku, tak teprve tehdy se vývojáři budou moci vrhnout na další díl slavné fantasy RPG série.

Z toho nicméně vyplývá, že práce pravděpodobně ještě ani nezačaly. Takže si ještě minimálně pár let budeme muset počkat a je kupříkladu otázkou, zda se vůbec dočkají majitelé současné generace konzolí. V souvislosti s tím pak Hines dal světu rovněž vědět o tom, jak se to má s trvajícím vývojem Skyrimu, kterému se vývojáři věnují i po letech.

Řeč je samozřejmě o vývoji hry pro nové platformy, zkompletované edici i o podpoře pro silnější konzole, nicméně tyto projekty mají prý na starosti externí studia. Bethesdě to tedy nijak ruce nesvazuje a může se plně věnovat prozatím tajemstvím zahaleným projektům.

Sluší se v tuto chvíli nicméně dodat ještě fakt ten, že konkrétně Bethesda si v poslední době velmi oblíbila poměrně unikátní přístup k vývoji her. Ten spočívá v dlouholetém utajovaném vývoji a v oznámení projektu až pouhé měsíce před jeho vydáním.

Takový přístup má pochopitelně zejména dvě pozitivní vlastnosti – očekávání od oznámení nejsou díky tomu nijak přehnaně dlouhá a k tomu lze rovněž už v momentě oznámení vidět již prakticky finální podobu hry.

Každopádně pro drobné zpříjemnění čekání si můžete připomenout nedávnou zprávu o portování dnes již letitého Oblivionu do enginu Skyrimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama